View Single Post
Eski 26-07-2013, 03:14   #1124
Fatih
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Fatih'e ev arkadaşı bulunmuştur. Çok sevindim Canım Kardeşim... Bahtın daima açık olsun!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Fatih'e haber verdim ablacım artık çekeceği var benden ayrıca bukadar çiçeğimle beni Fatih'ten başkası istemez heralde aynı evde, kulağa hoş geldi bu Fatihcim ne dersin başına kalıyım mı 4 5 yıl Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım
Abla ben biliyordum OSYM beni dinliyor diyordum da kimse inanmıyordu. Artık şahidim var abla "sen"

Canım kardeşim lafı bile olmaz gel sen yeter ki. Kabul etmek ne kelime başımın üstünde yerin var. Ah bak şimdi ben ne mutluyum kafa dengi bir kardeşim geliyor.
Hatta ben sana bir tır göndereyim sen onu doldur burada benim çiçeklerin yanına seninkileride taşıyalım.
Yerden bol bir şey yok burda sen al gel yanında istediklerini. Bakarız birlikte. Hem ben onlara koruyucu aile olurum. Haftada 7/24 görme hakkın var. Ne zaman özledim çiçeklerimi dersen arabayla alırım seni gösterir gene bırakırım.

Ahaha bunlar benim kelimeye döktüklerim birde dökemediklerim var Bu heycanı yaşattın ya Tömürceğim ah ne güzelmiş.

Denizli'nin Denizi yok ama "gölbahçesi" var üzülme

Düzenleyen Fatih : 26-07-2013 saat 04:33
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön