Gençler bunu devam ettirecek ablalarım sizlerin şüphesi olmasın.
Bilinçli toplumun temeli bilinçli nesillerdir. Bireyler toplumun en küçük temel taşlarıdır ve toplumun temel taşları ne kadar sağlam olursa toplum o zaman asıl toplumdur.
İnsana, bitkiye ve bir hayvana değer verenden zarar gelmez. Hatta canlıları incitmekten korkan insandan ne zarar gelir ki.
Şu günlerle bağlantılı olarak hatta şöyle diyebilirim "Çok fazla su içince susamayacakmış gibi sanan insandan zarar gelebilir mi?"
İşte bilinçli bir birey olduğum/uz için çok şanslıyım/ız. Yaşıtlarıma bakıyorum da ben mi çok yaşlıyım? Yoksa onlar mı çok genç? belli değil. Ya ben çok erken yaşlandım ya da çağın çok gerisinde kaldım (
Baktım da bir yok yok ben çağdan önde gidiyorum 
).
Hatta şununla da destekliyorum yazımı" Çorbayı karıştırırken, küçük bir girdap oluşturup, hemen ardından ters yöne çevirerek eğlenen bir insandan zarar gelmez." demişler. Nede haklılar.
Çok konuştum sanırım gene.
"Kalmadı bizden başka tohum,
Kalmadı fidan, kalmadı meyve
Ne bir tane ürün,
Ne de bir tane fide."
(Konuşmacı şairaneliğini de ekleyerek sözüne devam eder)
İşte bu kadarız saysak bir elin parmakları kadarız. Ama Ne demişler birlikten kuvvet doğar. Bilinçli toplum için bilinçli nesiller için el ele verip bu sevgiyi yaymalıyız. Yapabiliyorsak ne mutlu. Hoş bütün arkadaşlarım beni çok saçma uğraştığım konusunda çok itici davranırlardı bu çiçek aşkı falan da neymiş diye. Üniversitede öyle olmadı gören tebrik etti, gören çiçek istedi. Hatta hediye ettiğim çoğu arkadaşım haberdar ederler arada ararlar. Diyorum ki işte kültür farkı da bunu etkiliyor.
Baya uzun bi lafın kısası "Gençlik Uyanışta"...
Hem ne kıskandım nede seyettim bu küçükleri övmenize onlardan önce ben vardım hey gidi günler hey
Bir özen bir şımartı hadi hayırlısı bakalım. Genciz, yakışıklıyız ,havamız var bizimde birde şımartılsak mı ne
Mod'um:kıskanmadım ama şımartılmayı istemem yan cebime koy
Burda sözümüde almışım baksanıza:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
... Hepinizi şımartırız biz... Hanimiş ablalarının kuzuları?!... Siz böyle yeşil yürekli kalın, söz hepinize ayrı ilgi bizden...
|
Burda