Bir süredir foruma yazamama nedenim kızımın Ankara park halinde bir araç altında terk edilmiş olarak bulduğu büyümeye başlayınca Eskişehir'e transfer olan Helen kızımıza, oğlumun isteğiyle (biraz da ben teşvik ettim

) bir kız kardeş Icy geldi

.
Icy şirin bir safkan Samoyed yavrusu. Icy'i yi sahiplenirken tek endişemiz Helen'in ona vereceği tepkiydi, ilk gece doğal olarak benim için zor Icy için ise endişeli geçti.
İlk kez kardeşlerinden ve annesinden ayrılıyor olması zaten kaçınılmaz zor bir gecenin başlaması için çok yeterliydi ve öylede oldu, hepimiz için zor geçen iki günden sonra Icy artık eve ve ortama uyum sağlamaya başladı ve dün gece biraz rahat geçti.
İlk gün Helen Icy nin kokusunu almış olacak ki tüm gece son derece huzursuzdu ya da oda meraklıydı ve dün bu merakını gidermesi için Icy ile ilk kez karşılaştı çok fazla korktuğum gibi olmadı.
Helen, Icy nin bebek olduğunun farkında ve ama onun günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirmek zorunda olduğunun bilincinde değildi. Helen oynamak istiyor Icy çabuk yorulduğu için uyumak istiyordu. Helen istemiyerek de olsa bir süre sonra bunu kabul etti. Kısmanması için şu an Helen ile daha fazla zaman geçiriyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek dostça devam edip birlikte büyüyecekler mi?
İşte Helen kızımız ve Icy ve ilk buluşma anları