View Single Post
Eski 19-07-2013, 23:41   #1214
YeniGine
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Sevgili hdoğan; sağolasın evet benim de kadifelerim büyük büyük açıyor onları biliyorum. Fakat bunlar öyle ki minicik minicik çiçekli başka bir isimde çiçek olabilirler mi acaba diye düşündüm. Desenize o zaman yine tohumdan çimlendirmede sınıfta kaldım. ) O kadar tohumdan üç tanecik başarabilmişim.

Sevgili SDurul; çok şükür iyi imişsin, sevindim. Güzel yorumların için teşekkür ediyorum, sağolasın.

Sevgili milaca ben de yanlış hatırlamıyor isem onlar aynısafa idiler. Kadife değiller evet. Sakızlarım pek çiçekleri yok yeni yeni birkaç tane açmaya başladılar fakat yaprakları güzel ve fazlaca evet yalınkat açıyorlar. Arılara dikkat ediyorum, merak etmeyin. Sabah sefası tohumlarını da hemen ekin, iki-üç günde çıkıveriyorlar ve çok çabuk gelişiyor ve sarıyorlar.
Teşekkür ediyorum.

Sayın Serkan_İstanbul evet orayı sevdiğinizi ve sık sık gittiğinizin farkındayım sayfanızda dile getiriyorsunuz. Ben de orayı çok seviyorum. Evet nasip kısmet diyelim o halde inşallah.
Sardunya ve kolyozlarınızı güle güle büyütün.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön