View Single Post
Eski 19-07-2013, 09:08   #401
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili berçin terastaki şeftaliyi de görünce Bismillah deyip Sayın serkan_İstanbul'un terası da aklıma gelerek ki tam o anda kendisi de yazmış. Şeftali valla beni utandırdı, biz bahçedeki şeftalileri yetiştiremez iken siz balkonda şeftali yetiştiriyorsunuz. Maşallah, kutlarım!..
Ve Zeus ile civciv görüntüleri. Zeus'un görüntülerine ne kadar güldüm ne kadar civcivde aşşada kalmamış hani!.. Ama Zeus'cuk belli ki şaşkın, huzursuz, sen kimsin, sen nerden geldin diyor fakat civciv de o kadar geniş, rahat ve mutlu.
Sağol emeklerine sağlık, çok güzel görüntüler paylaşmaşsın...
Gece cevaplamaya çalıştım ama internette sorun oluştu gönderirken.Evet Serkan arkadaşımın yanında benim teras boş kalır sevgili YeniGine,o çok farklı on parmağında on marifet.

Evet Zeus ve Çüçü'nün seyrine doyum olmuyor,çok güldürüyorlar.Zeus yapısı gereği sevgi dolu bir canlı,Çüçü ise içgüdüsel hayatta kalma derdinde olan bir canlı,kesinlikle çok rahat sanki teras ona tahsis edilmiş gibi bütün saksıların içinde.Artık Zeusu kovalar hale geldi yüzsüz şey

Ziyaretin ve güzel sözlerin çok mutlu etti beni,teşekkür ederim sevgili YeniGine sevgiler...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön