View Single Post
Eski 18-07-2013, 22:57   #422
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh Mesajı Göster
yeni haberim oldu GEÇMİŞ OLSUN...
Ama iyileşmenize çok sevindim sıkıntı dert ne bileyim işte çok fazla sebep olur böyle şeylere üstüne bide oruç gelince....Allah daha kötülerini yaşatmasın...
Sevgili Kılıçh,

Ramazan'dan önce rahatsızlanmıştım değerli kardeşim. Laf açılınca şimdi söyledim. Çok teşekkür ederim...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adneser Mesajı Göster
Sayın Loveforlife
Geçmiş olsun Allah kimseyi sağlığından etmesin, tekrarından saklasın.
Çok teşekkür ederim. Sağlıktan ve huzurdan değerli hazine yok gerçekten de. Rabbim kimseyi ayırmasın bu değerli hazineden!

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Geçmiş olsun loveforlife'cım, Rabbim hayırlı olan her şeyi o güzel yüreğine göre versin.. sağlıklı günler dilerim..
Sağ ol Sudenur'um! Herkesin kalbine göre versin rabbim...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sonkez Mesajı Göster
Geçmiş olsun canım... Rabbim tekrar göstermesin... Doğa ve hayvan sevgisi bu olsa gerek... Ben de senin gibiyim,evim hayvanat bahçesi gibi. Dışarıda mutfak penceresinin önünde beni bekleyenler hariç. Biz böyle mutluyuz... Sıhhat ve afiyetle kal...
Sevgili sonkez,

Ben de uçanı kaçanıyla öyle çok cana kucak açmaya çalışıyorum ki... Onların dualarının gücüne inanıyorum. O çok zor günlerimde beni koruyan dilsizlerin duasıydı belki de, kim bilir?

Gerçekten çok ama çok mutluyum, onlar için bir şey yapabildiğim müddetçe... Bu mutluluğun hazzına her insanın varabilmesi umuduyla...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi wisdom Mesajı Göster
Geçmiş olsun, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim.
Sayın Wisdom,

Doğa için bir şeyler yapabilmenin huzuruyla, sağlıkla yaşayalım, kafi... Uzun olmasa da, mutluluklar değerli kılar kısacık hayatları bile! Baksanıza kelebeklerin ömrüne...

Çok teşekkür ederim...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eoe1234 Mesajı Göster
Geçmiş olsun loveforlife. Rabim sağlık versin kendine dikkat et. Hayırlı akşamlar.
Ne güzel dilekler... Güzelliğiniz bol olsun...
....

İYİ Kİ VARSINIZ! BU KOCAMAN AİLEDEKİ TÜM BİREYLER AYRI AYRI BİRER DEĞER BENİM İÇİN...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön