View Single Post
Eski 17-07-2013, 13:25   #159
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi atmel Mesajı Göster
Sayın Lilium çok abartılı eleştiri yapmış adama sövmediğiniz kalmış siziki doğruda benimki mi yanlış oluyor.
Bir şey söylerken hangisi abartı olduğunu gösterirsin ona göre cevap verilir,

Mesajlarına baktım da çelişkiler içerisindesin, hem bilmiyorsun hem suçlayıp hakaret ediyorsun.
Bildiğiniz kadar konuşun, onun bunun ne dediğine takılmayın, burada herkes bildiğini yaşadığı tecrübeleri paylaşıyor sizlerinde böyle tecrübeleriniz varsa paylaşabilirsiniz, benim yazdığım paylaşılanlar da abartı olduğunu düşünüyorsunuz da, 8 yaşında 150 kilogram ceviz de abartı düşünmüyorsunuz hayret.
Bazıları için bulunmaz nimetsin bilesin.

Siz mesajları okuyacak kadar ahmak değim demişsiniz,

Dilimin ucundan aldınız kelimeyi teşekkür ederim.

Bu ceviz için görerebildiğimiz gördüklerimizin iyi taraflarını da söyledik siz okumadığınız için bilemezsiniz doğal olarak, siz ahmak değilsiniz ya.

Burada profum diyen, prof olduğundan bahseden var mı? ki, hakaret ediyorsunuz? bu kararı verirken hangi yetkiye belgeye göre konuşuyorsunuz?

Alıntı:
20 dönüm ekeceğim 1yıldır araştırıyorum
Ekeceğim Dedin de sana ekme diyen mi oldu? ek ek.

Farzedelim ki, ekme diyen oldu buna hemen inanıp ekmeyecekmisin? Onun için size (Özür diliyorum sizin deyiminizle) ahmaklığı öneriyorum çokça okuyup bilgileniniz ve doğru olanını yapınız.

Alıntı:
Altay ceviz konusunda gitmemişler,görmemişler,ekmemişler,duymuşlar,öğren mişler felan filan boş boş eleştiri ve karalama olduğunu gördüm
Sizden dolularını alsak da bizde bilgilensek.

Alıntı:
Bu proflara benim biraz sorum olacak
Ne münasebet efendim estafurullah, size cevap yazmak bizim haddimize mi.

http://www.agaclar.net/forum/1174828-post27.htm

Demogoji yaratmayınız lütfen,
Atan tutan varsa (tabi bunları görebiliyorsanız) Bu konuda bilgileriniz varsa cevap verebilirsiniz, Yoksa bile hakaret etmeden sorabilirsin, bilgisi tecrübesi olanlar elinden geldiğince cevaplamaya çalışırlar, İlla cevaplayacaklar diye de bir şey yok,
Amma foruma da bir şey yazmışsan bir iddiada bulunuyorsan bunlara sorulanlara cevap vermek gerekir, cevabını veremeyeceğin şeyi de yazma.

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön