Beğeniniz için teşekkür ederim Sayın H doğan, paraşütler üstelik limon çiçeği kokulu (yoğun bir koku olmamakla beraber).
Sevgili Sudenur, sizin detaylı fotoğraflar ekliyorum hemen. Aslında saksıyı askılı saksı olarak düşünmemiştim ilk başlarda, bir nevi köklendirme kabı gibi birşeydi, içindekiler birden büyüyüp sarkmaya başlayınca, asmaktan veya yukarıda bir yerlere koymaktan başka bir çarem kalmamıştı. Bu saksım mini bir leğen aslında çapı biraz büyük olunca koyacak yer bulamadım. Hemen pratik bir şekilde askılar yapıverdim.

Çatal-kaşık takımında bir türlü kullanacak yer bulamadığım çatalımsı parça bu iş için gözüme uygun göründü. Bir dişini ocakta ısıtıp plastik leğeni kolayca deldim. Sonra kurdelenin bir sezonu rahatça geçireceğinden emin olup kurdele geçirdim deliklere. Düğüm atıp bu işi bitirmeyi düşünmüştüm ki, saksının ağırlığıyla düğümlerin deliklerden bir süre sonra geçebileceğini gördüm ve düğüm atarken düğüme küçük bir düğme ekledim. Leğenin kıvrım noktasına geldiği için görünmüyor normalde.

Bunlarda detaylar,
Sayın Muda, yardım bilgileriniz için teşekkür ederim. Ben kurdele kullanmama rağmen arada kontrol yapıyorum sağlamlık devam ediyor mu diye; çünkü öğleden sonra güneşini direkt alıyor saksı. Şimdilik sorun yok. Umarım da olmaz.