View Single Post
Eski 15-07-2013, 07:18   #429
eceyıldız
Ağaç Dostu
 
eceyıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2013
Şehir: hatay
Mesajlar: 1,321
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi patipatya Mesajı Göster
Şeker kullanın bal kesinlikle kullanmayın, bal antibakteriyeldir, mutfak atıklarınızı parçalayacak bakterilerin çoğalmasını engeller, daha öncede belirtmiştim kompost kabından gaz çıkışı olmazsa taşar ancak oksijen içeri girerse oksidasyon olur yani kompost koyurenkli küf yapar ve kötü kokup bozulur... umarım bu kez emekleriniz boşa gitmez
sanırım kompostum hazır bu gün süzüp kullanacağım tabi bir aksilik olmazsa. posasını ne yapayım çöpe mi atayım yoksa değerlendirilir mi

eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön