Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sabah sabah güzel bahçelerde dolaşmak çok keyif veriyor bana.
Benim de lisilerimin saksıda olanları daha güzel gelişti, bahçeye dikili olanlar bu kadar güzel değil.
Sundavilla kışın mutlaka korunaklı yere alınmalı, dışarıda dayanamıyor bir iki tane öldürdüğüm için biliyorum.
Nedense vinka (rozet) dikmek bu sene aklıma gelmedi oysa evvelden ne çok dikerdim, renk renk görünümleri hep hoşuma gitmiştir. Sizin bahçede görünce imrendim.
Güzel günler dilerim.
|
Teşekkür ediyorum Sevgili Güler hanım, böylelikle sundavilla hakkında bende öğrenmiş oldum, kışı bahçede geçirir diye düşünüyordum buranın iklimine göre
ama şimdi durum değişti, bir tane çoğaltabilirsem yedek olarak denerim dayanır mı diye.
Rozetleri geçen sene tohumdan ekmiştim, her yere tohum dökülmüş, bu sene hiç ekmeden kendileri çıktılar bütün saksılarda birer ikişer tane mevcut ben de hiç dokunmadım, sadece uzun saksıya şaşırttım daha da bir sürü çimlenmiş fide var.
Güzel çiçek, ben seviyorum bunlar bodur olanlardan değil, bayağı boylanıyorlar ve iki renk beyaz ve pembesi, bodurları çok nazlı oluyorlar onlarla aram pek iyi değildir.