Sevgili milaca çok teşekkür ediyorum, sağol. Çok şükür zaten komşular da şimdi şimdi çiçekleri gördükçe 'Valla Sema bravvo ne kadar güzel oldu buralar, cennet gibi' demeye başladılar ve sulamalarıma bile yardım ediyorlar.

Hatta bugün minicik bir Rabia'm var 2. sınıfa geçti o da gül hatmilerimi görmüş 'Sema teyze bunları yeni mi ektin, ne kadar güzel olmuşlar' deyince bir sevindim bir sevindim sorma. Ne yapayım doğayı, insanları, hayvanları, bitkileri çok seviyorum. Yine diyorum; sizlerin bahçelerindeki gibi çiçeklerim olamasa da olanlarla mutlu oluyorum.
Evet saz ekibim

bugün akşam üstü bizim bloğun çocukları yan bloktaki bir beye nerden icap etti, neden böyle birşey yaptılar hâlâ anlayabilmiş değilim bunlar bize saldırıyor diye şikâyet etmiş. O bey de devamlı motorsikleti ile gelip geçer bir baktım motorunu Kurt'un üzerine sürüyor. Dedim hayrolsun bir sorun mu var. Bunlar çocuklara saldırıyorlar ben bunları vururum demez mi.

Garibimler zaten yaşlılar çocuklar arada bir taş atıyorlar hoşt moşt deyiveriyorlar tabi beyefendinin haberi yok bunlardan. İzah etmeye çalıştım fakat vururum bunları der de başka birşey demez. O an inan ki sanki vurmuş gibi bir canım sıkıldı, bir üzüldüm ki sorma. Hâlâ da yapar mı acaba deyip duruyorum kendi kendime.
Sağolasın o sukulent i yavrularından ayırıp başka bir saksıya aktardım inşallah tutarlar diye de gelip gidip kontrol ediyorum. İnşallah tutarlar.