View Single Post
Eski 12-07-2013, 23:27   #22
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Sevgili YeniGine günaydın. Neredeyse her santimetresini değerlendirdiğiniz bahçeniz için kutlarım sizi, müthiş emek, çaba ve güzellikler. Ben geçen yıl ve önceki yıl çok ağır seyreden rahatsızlığım ve onun üzerimdeki psikolojik baskısı nedeniyle sürekli gezdiğim bahçelerden uzak durmuş ve bir çok güzel arkadaşımı ihmal etmiştim. Sanırım başa çıkmayı ve birlikte yaşamayı öğreniyor insan zamanla. Ben de öğreniyorum kendimi polenlerin yoğun olduğu zamanlarda alerjik reaksiyonlardan korumaya çalışarak ve çok sevdiğim bitkileri izleyebiliyorum artık fotoğraflardan. Kendi balkonumdaki ve kısmen ön bahçedeki kendi yetiştirdiğim çiçekli bitkileri dağıttıktan, uzaklaştırdıktan sonra forumda da psikolojik baskı olmaması için bahçelerden uzak durmaya başlamıştım. Yeniden dolaşmaya sizin bahçenizden başlamış oldum

sempervivumunuz çok güzel büyümüş, ayırdığınız yavrularda umarım büyümüştür.
Pembe çiçek açan kaktüsünüz echinopsis. Ben henüz bu yıl çiçeğini göremedim benim tembelin, emeklerinize sağlık, mutlular.....
Yılan kaktüsünüz chamecereus silvestri çok güzel.
Sevgili Sevim.K hoşgelmişsiniz, ne iyi ettiniz. Yeniden dolaşmaya benim site bahçemden başlamışsınız çok sevindim, mutlu ettiniz beni sağolun. Büyük geçmiş olsun Sevim Hanım, üzüldüm Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Bitkilerinizi de dağıtmak zorunda kalmışsınız tahmin edebiliyorum nekadar üzüldüğünüzü; ama ne yapalım sağlık herşeyden önemli. İnşallah atlatırsınız, geçer gider Sevim Hanım.
Ayırdığım yavrular daha çok yeniler 1 hafta olmuştur. Ben pek kaktüslerle ilgilenmiyordum fakat bahçe sayfalarında göre göre özellikle çiçeklerini ufak ufak onlarla da ilgilenmeye başladım.
Beğenileriniz ve ziyaretiniz beni çok sevindirdi, sağolun... Teşekkürler.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön