Sn. Güler ,
Öncelikle bahçemi gezmeniz ve değerlendirme yapmanız benim için gurur ve mutluluk verici oldu. Teşekkür ederim.
Sizler gibi bu foruma emek vermiş kişiler sayesinde , bizde öğrendiklerimizi bahçemizde uygulayıp , aldığımız güzel sonuçlar neticesinde keyif alıp mutlu oluyoruz. Emek ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Patlıcana gelince , evde oğlum dışında kızım eşim ve ben patlıcanı severek tüketiyoruz. Hele topan patlıcana bayılıyoruz . bahçede odun ateşinde közlenmiş patlıcanın hem domatesli salatasını hemde yoğurt ve sarımsaklı tüketmeye bayılıyoruz. Bu kadar sevmenize rağmen bahçende niye yok diye sorduğunuzu duyar gibi oldum . Her yıl yaşandığı gibi bu yılda , en çok isteyerek dikelim dediğimiz şeyler konusunda aksilik yaşadık. Fidan olarak temin ettiğimiz kişi topan patlıcanla diğer patlıcan fidelerini karıştırınca , malesef sonuç bu oldu.
Üzümler konusu için ürettiğiniz çözüm harika. Görünüyor ki üzüm yemek için bizim de başka çaremiz yok.
Meşhur gönen bostan patlıcan tohumuna hayır demem mümkün değil , zahmet olmazsa tabi.
Bahçenizde sağlıklı günler dileğiyle , saygılar....
|