Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan
Sdurul Abla kavunlar çok sık değil mi böyle birbirlerini yerler 2-3 tane kalacak şekilde seyreltirsen iyi olur.
Zinnialar çok güzel görünüyor bende sadece pembeler var.
Elmalarda iç kurdu olmuştur yoksa bu kadar dökülmemesi lazımdı.
Sağlıcakla kal.
|
Kavunları olasıya ekmedik, sayın
h_dogan. Hem geç vakitte ekildiler, hem de bahçemizin toprağı biraz verimsiz, geçen sene elma kadar olmuşlardı. Bir de ben ekeyim, nasıl olacak dedim.
Çekmecede bulduğum kavun tohumlarını öylesine ektim, pek anlamıyorum. Şimdi bakımını eşimin yapması gerekiyor, o da diğer işlerden vakit bulamıyor. Bir de olacağına inanmadığı için de bakmıyor olabilir. Hâlâ seyreltmedik.
Zinniaların tohumlarını etkinikte paylaşıma açacağım, talep edebilirsiniz.
Elmalarda iç kurdu yok. Bunlar yaz elması, çabuk olgunlaşıyor, toplanmayanlar da hemen dökülüyor.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
.... hemen toprakla buluşturdum bu sene sanki o hatmiden tohum almamışım gibi aynı tohumdan 2 ayrı kökte değişik renkte hatmilerim oldu ki zaten bahçe sayfamda görmüşsündür çok da mutlu etti beni. Çok şükür onu da görebildim.
Bahçe fesleğensiz ve sabah sefasız olmaz deyip yine sabah sefası tohumları ektim  fakat hiç çiçeklerini açmış halini göremiyorum. Zira hep akşam üzeri bahçeye çıkabiliyorum.
|
Sevgili
YeniGine hatmilerinizi gördüm, çok güzeller. Aynı tohumdan iki ayrı renk açması bana ilginç geldi. Benim iki renk var, her sene aynı renkte açıyorlar.
Sabah sefalarını ben de göremiyorum maalesef. Bu aralar hep geç gidebiliyoruz.
Katlı gülhatminin bir tomurcuğu rengini göstermiş, çok sevindim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Salça işleri görüntülerini de çok seviyorum Sevgili SDurul. Haydi inşallah, rastgele...
|
Salça işlerinin görüntüleri güzel de yapması telaşeli ve yorucu.

Bugünlerde domatesler olgunlaşacak diye ödüm kopuyor.