View Single Post
Eski 10-07-2013, 01:00   #351
cihangir6075
Ağaçsever

cihangir6075's Avatar

Giriş Tarihi: 13-05-2012
herkese *** tokattan cihangir topal bizde kızımla internette gezinirken kabakların içine binmiş suda kürek çekenleri görünce kızımın baba banada kabak bot yap demesiyle başlayan bi maceraya girdik komik ama gerçekten böyle başladık herhangi bir maddi veya ticari bir beklentimiz yok sanırım burdaki herkeste öyle bize bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim şimdiden herkese teşekürler. biz kabakları gördüğümüz ali expires adlı çin menşeli siteden sipariş verdik yani kabaklar çinden geldi 2 paket 10 adet tohumu çimlendirdik ve 5x10 mt bir yeri çapaladıktan sonra çıkan fidelerimizi buraya 2 mt arayla ektik ve sulama çapalama boğazınına toprak çekme derken kabaklarımız kol attı ve kapaklarımız gelişmeye başladı burdan resimlerini sizlerle paylaşıcam eksiklerimiz olursa lütfen uyarın tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.resimleri yükleyemedim ama burada açtığım başka bir konuda resimler var bakmak isteyenler için başlığı yazdım yeni resimleri yüklerim inşallah. tokatta 47 adetlik yeni chandler bahçem

Düzenleyen cihangir6075 : 10-07-2013 saat 01:03 Neden: resimlerin çıkmayışı
cihangir6075 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön