Sayın fcı rica ederim.
Ağaç dikerek doğaya katkıda bulunmak gibi güzel bir şey olamaz.Yerel belediyelerin zahmet edipte gösteremedikleri alakayı bizler elimizden geldiği kadar göstermeye çalışıyoruz.
Tabi dediğiniz gibi olur olmadık yerlere dikmek bazı problemler doğurabilir ama örnek verecek olursak çalıştığım işyerinin çevresinde kaldırım çalışması yaptılar,daha önceden parke taşları ile döşeli idi iş merkezinin etrafı ve bu taşların çoğu kırık döküktü.Önceden paylaştığım resimlerde az çok görülebiliyor. Bu kırık parke taşlarının düzenlenmesi için belediyeye yazı yazmıştım.Geldiler ve baştan sağma kırık olanları değiştirdiler.Fakat malum bilirsiniz belediyelerin aklı sır ermez,bir kaç ay sonra taşları komple söküp beton attılar.Bu esnada özellikle ben kendim işçiler kasa çakmakla uğraşmaz es geçerler diye ağaç dikilmesi için tahtalardan kasa hazırladım.
İş merkezi etrafında uygun olan yerlere beton atılmadan önce kasaları koyup (yaklaşık 16 adet) yer bıraktım ama gelgelelim belediye buna müsade etmedi.Halbuki müsade edilmeyecek gibi bir durum söz konusu değildi çünkü çoğu yerde yıldırımdan sökülmüş ağaç boşlukları vardı.Bir türlü anlam veremedik sanki ağaç düşmanı idiler.
Yinede ona rağmen zar zor 6 ağaçlık yer bıraktırabildim.