Merhabalar, daha 2-3 ay öncesine kadar bahçe işlerine merak sarmış, küçük bahçeye sahip olan bir öğrenciyim. 3-4 metre kare bir alana domates ve marul ektim, gölgelik alana brokoli, tere, roka, bahçede, başka bir çimli alana ise biber ve salatalık ektim. en az 4-5 saat güneş alıyor ama domatesi mayıs sonu - haziran başı ektim, daha dün küçük domatesler çıkmaya başladı, bu saatten sonra büyüyüp, kızarır mı? Ektiğim biberler henüz 10cm kadar, aynı şekilde bunlardan da ürün alabilir miyim? Salatalık henüz fide şeklinde ama yaptığım araştırmalar kolayca büyüdüğünü söylüyor, imkansız mıdır salatalık almam? Brokoliler de henüz 10cm kadar ancak okuduğum kadarıyla yaz - sonbahar bitkisiymiş, ürün alma olasılığı nedir?
Ve bir acemi olarak şu aklıma takıldı, büyümüş, domates tutmuş domates fidelerini saksılara dikip, kış boyunca korumaya alsak ve bu şekilde tekrar eksek verim alınır mı? ya da bu mümkün müdür? 15 metre kare kadar bir bodrum katı var oraya fideleri taşımayı düşünüyorum eğer mümkünse.
Acemi ve aceleci sorularım için beni affedin, çok hevesli ve söylediğim gibi aceleciyim

Şimdiden teşekkür ederim