View Single Post
Eski 04-07-2013, 10:21   #405
şafak
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-04-2011
[IMG][/IMG]

Yeşil Zeytin Küfü derdine son veren bu yeni ürün Arundo D-1, uzman ekibimiz tarafından uzun süren araştırma ve geliştirmeler sonucu üretilmiş olup ne kaynatma ne kimyasal ne de buharlı pastörizasyon istememektedir. Ürünümüz tamamen organik bileşenlerden oluşmakla beraber, İstiridye ve benzeri türlerin ihtiyaç duyduğu bütün amino asit, protein ve vitaminlere sahiptir.. Testlerde görülmüştür ki; verim % 30 ların altına düşmemiştir.. Yapmanız gereken, ücretsiz test ürünü belirttiğimiz formül ve teknik verilerle uygulamak ve sonucu görmektir... Ürünümüz 25 Haziran 2013 tarihi itibarı ile dağıtıma başlayacaktır.. Ürünümüzü test etmeden kesinlikle almayınız.. Bosphorus Arundo D-1 Eğitim Kitleri ile her uzman üretici veya amatör deneyciler üretim yaparak tamamen organik mantarlarını afiyetle yiyebilirler.. Yakın bir süreçte de sizlere bu ürünün ortaya çıkardığı mantarların analiz tahlil raporları da sunulacaktır... Uzman Üreticilerimiz ürünlerini gönül rahatlığı ile her yere pazarlayabilme şansını ancak Arundo D-1 ile sağlayacaklardır... Boğaziçi Mantacılık Ar-Ge

bayağı iddalılar facebookta rastladım.

şafak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön