Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dogef
İmrenerek baktığım, benim olsa burada yüzlerce kaktüs ve çiçek yetiştiririm dediğim, betondan ibaret teraslara, çorak bahçelere sahip olanlara Rabbimin verdiği bu güzellikleri keşfedemedikleri için okadar üzülüyorumki...
Hep şanssız olduğumu düşünürdüm..Hayatıma anlam katan çiçeklerim ve kaktüslerimle meğer dünyanın en şanslı ve en zengin insanı benmişim...
Ağaçlar.net'e bu güzellikleri siz dostlarla paylaşma imkanı verdiği için birkez daha teşekkür ederim.
|
Canım Ablacığım,
Ben de hep o kocaman balkon ve bahçesi olup da çiçeği sevmeyenlere hayretle bakmışımdır. Ne kadar çok şey kaybediyorlar oysa ki!
Senin şanssız olduğun konusuna katılmıyorum ben. Öncelikle harika bir oğlun var. Bu en büyük şansın bence. Ayrıca dikende bile güzeli gören sevgiyle dolup taşan kocaman bir yüreğin var. Sağlığın yerinde olsun, sevgi hayatında eksik olmasın; en büyük zenginlik bu sana! Hele o güzel bitkilerin de bu servete eklenince, senden zengini yok bu dünyada...
Ben de agaclar.net'e seni tanımama vesile olduğu için kocaman bir teşekkür borçluyum.
Bu arada son mesajında öyle yaşlılık falan demişsin ya, kimmiş o yaşlı bakayım? Ben hiç de öyle düşünmüyorum...
Sevgi ve selam ile...