Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili YeniGine, güzellikler yaratmaya çalışırken,zevk alıyorum, ama kendimi de bu sene çok yerlerde sakatlamayı becerdim yani..
Dün güllerin kurularını keserken dikenleri parmaklarımı çok kötü yırttı , bir parmaktan bu kadar kan çıktığına kendimde şaşırdım..bakmamaya çalışarak hemen açıl tütün bastım. Bahçenin ortasında neredeyse bayılacaktım...Kan tutması tabir edilen durumum var benim.. Ayak bileğimi de burkmuşum..Gece sancıdan ancak ilaçlarla geçireildim...Yani kendimizi de telef ediyoruz...
Bu nasıl bir sevgidir böyle....Ehhhh....Yanii artık bitkier de olsunlar , bu kadar uğraşmaya karşılık ..Değil mii.....  ))
|

Sevgili Berrin Hanım, geçmiş olsun; üzüldüm, size de kıyamadım açıkçası... Sizin telef ettiğiniz zaten bahçelerinizden belli. Zaten hep derim ya bu kadar çiçek, bu kadar bitki ne yaparsınız, nasıl yaparsınız, nasıl başarırsınız. Gerçekten kolay değil işiniz. Bir kere en başta o kadar bitkiyi sulamak. Hiç kolay değil. Gerçekten duyulan sevgi ortada, verilen uğraşlar, emekler de karşılığını veriyor... Ellerinize, gönlünüze sağlık.