View Single Post
Eski 29-06-2013, 23:39   #4814
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Hamiyet Tepper, hoşgeldiniz, beğeni ve ziyaretiniz için çok teşekkürler ederim...Bahçenizi görmek isterdim ...Sitemizde bir bahçe sahifesi açıp resim yüklemeyi öğrenip sizde bahçenizi sergileyebilrsiniz...Aslında bende Ağaçlar Net üyeliğine girdikten sonra buradaki harika arkadaşların yardımları ile resim yüklemeyi öğrendim....

İlk gün acemilikten başka bir arkadaşın bahçesine yüklediğimi ve o arkadaşın ve Sayın malina nın yardımları ile bahçemi burada kurduğumu hiç unutmam..)

Resimlerimi oğlum yüklüyordu..Yine siteden bir arkadaşım Sağolsunlar bana özel mesaj ile resim yüklemeyi öğrettiler...Öyleki her resim paylaşımımda Ligustrum rumuzlu arkadaş aklıma gelir..

Siz Almanya da ikamet ettiğiniz için çiçek cinslerini bulma konusunda da çok şanslısınız..Hollandaya olan yakınlığınızdan istifade ediniz...Bizim Türkiyede bulamadığımız birçok türün de Almanyadan geldiğini hep duyuyorum...

Sizin bahçeniz bu avantajlarınızdn dolayı harika olur bence....Bahçe sahifesi açmanızı bekliyorum....Yine beklerim...selam ve sevgiler..

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön