View Single Post
Eski 29-06-2013, 13:41   #607
zafer37
Yeni Üye

zafer37's Avatar

Giriş Tarihi: 01-01-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yolgezer2001 Mesajı Göster
bu tarz firmalar her yerde var allah ömür versin daha neleriyle karşılaşacaksınız benim fidan aldıgım karakter özürlü satıcı kazık kökleri dibinden kesip torbalamış elma armut mu satıyor acaba? telefonla hiç aramadım arayıp sinirlerimi bozmanın anlamı yok bir digeri de ziraat mühendisi aracılıyla yavuz u kaman 1 diye sattı bizzat şahit oldum adamı uyandırdım telefon açtı firmaya firmada "kaman satma yetkimiz yok cevizler kaman ama sertifikaya yavuz yazmak zorundayız " dedi bir digeri agaçları yolladı sertifikalar bu gün yarın yollayacağım derken 1 sene geçti hepsinide allaha havale ettim benim agaçlarım nasıl sararıp kuruduysa onlarında elleri ayakları....... sonuçta işini yapan dürüst satıcılarda yok degil ama bi elin parmakları kadar.
keşke forumda ihbar bölümü olsada bu satıcıları bir bir yazsak bizden sonrakiler zarar görmese...
Sayın yolgezer2001 söylediklerinize katılıyorum Keşke Fidancılar Hakkında diye bi konu olsa bu konuda isim vererek memnun kaldığımız fidancıları ve şikayetci olduğumuz fidancıları yazsak böylece elindeki üç beş kuruşu da fidancılara kaptıran vatandaşlarımız olmasa iyi olur ben iyiki 5 fidanla kurtardım ya 800 tane fidan almış olsaydım ne olurdu artık mahkeme lerle uğraş işim yoksa

zafer37 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön