View Single Post
Eski 28-06-2013, 19:09   #703
danışman_32
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2011
cevap

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi antihistaminik Mesajı Göster
danışman Fatih bey gerçekten her eve lazım, bu konuyu canlı tutuyor, keşke birileri daha destek olsa, mesela Halil bey
bu arada organik tarıma uygunlugundan Delfin WG yi araştırdım. istanbulda bayileri yok. en yakın yalova, izmit, adapazarı..
yalova'yı aradım 500gr lık 35 tl. kargoyla 40 küsura gelecek.. Tuta'ya da ruhsatlı olduğunu söylediler...Fatih beyden gelecek cevaba göre alacağım ..

ekleme: benim yapraklarda dallarda hiç tuta etkisi görmüyorum.. yesil kurt olsa gerek..
sn antihistaminik organik tarım yapmasaydınız size tavsiyem benim 2 yılda geliştirdiğim ve danışmanlık yaptığım üreticilerimize uygulattığım ve iyi netice aldığımız ve ilk defa bu sitede açıkladığım Nitrik asit olurdu evet nitrik asit yanlış okumadınız konsantrasyonunu iyi ayarladığınızda yeşilkurtun celladı olan nitrik asit yeşil kurt vücudu yumuşak olduğu için nitrik asitte aşındırıcı ve tahriş edici olduğu için bu canlıya uygulandığında en kökten neticeyi alarak bu canlının yok olmasını sağlıyor dediğim gibi konsantrasyonunu iyi ayarladığınızda yani su ile belirli oranlarda karışımını yaptığınızda ve dikkatli kullandığınızda hem yeşilkurtu hem yumurtalarını yakıp yok etmekte bitkime bir zararı olurmu derseniz konsantrasyonu iyi ayarlamazsanız olur fakat iyi ayarlarsanız olmaz hatta nitrik asitte azot olduğu için bitkinize azot aşısı bile yapmış olursunuz fakat nitrik asit ingorganik yani organik değil bu nedenle organik uygulama yapacaksınız ben Delfin WG temin etmek istediğinizi belirtince internette Agrikem Ege sitesinden inceleme fırsatım oldu bu ilaç içinde(Bacillus Thuringiensis, 32000 IU/mg bulundurmakta
domatestede Domates Yeşilkurt (Heliothis armigera) 100 g/100 lt su şeklinde ruhsatlandırılmış organik bir tarım yapacaksınız bu ilacı temin edip uygulayın

danışman_32 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön