View Single Post
Eski 25-06-2013, 21:42   #80
kadir_26
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-03-2009
Şehir: ESKİŞEHİR
Mesajlar: 184
Merhabalar,
Agaclar.net http://www.agaclar.net/forum/agaclar...leri/31164.htm hazırlıkları nedeniyle bir süre ara verdiğim bahçe paylaşımına çok keyif alarak tamamladığımız etkinliğimizden sonra tekrar devam ediyorum.
Bu arada bahçeye yeni katılanlardan başlamak istiyorum.

1-Yasemin (Sevgili Kayınvalidemin İstanbu'dan bir dostunu ziyareti esnasında bizim bahçeden laf açılınca kendilerinin gönderdiği bir çiçek) gelir gelmez saksını değiştirdim bu yazı saksıda geçirsin sonra uygun bir yer bulup bahçede toprağa aktarmak istiyorum.
2- Lillium aslında 2 adet olarak ekmiştim ama biri önceki gün kızımın köpeği Helen' in gazabına uğradı soğanı ile çıkarmış tekrar ektim ama dalı kırık kurtarabileceğimi pek sanmıyorum en azından biri sağlam görünüyor, çiçek alıp alamayacağımı bilemiyorum.
3- Dahlia, şimdilik güzel gelişiyor Helen kızımızın gazabına uğramazsa bu yıl çiçeğini görmeyi çok arzu ediyorum.

Eklenen Resimler
   
kadir_26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön