Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi orkide01
değerli arkadaşlar artık bizimde çok verimli bir cevizimiz var imiş ama haberimiz yok imiş,cemal61 sayesinde haberimiz oldu.Şimdi bizde şebin cevizinin chandlerin veriminin iki katına katladığına göre amerikaya ihraç edelim.arkadaş merak ediyorum siz tarım bakanlığının bünyesinde ne iş yapardınız?mademki tarım bakanlığında çalışıyordunuzda o zamanki şebinleriniz verimsizmiydiki bizi uyarmadınızda şimdi uyarıyorsunuz.ne iş yaptığınız beni ilgilendirmez ama ne söylediğiniz beni ilgilendirir.adres alarak bafra fidancılığı gösterdiğinize göre şebin,bilecik fidanlarınızı herhalde elden çıkarmak içinreklam yapmaya uğraşıyorsunuz.siz gerçekleri görmekte geç kalmışınız.gerçek büyük fidancılar artık neredeyse yerli fidan üretimini durdurma aşamasına geldi.Saygılarımla.
|
amacım polemik dedil ancak, dikilen fidanlar sonuçlarını 5 yıldan sonra vermeye başlarlar sizinle rabbim nasip etsede 5 yıl sonra görüşsem ben. kim haklı olduğunu anlarız o zaman bizim ülkemizde birisi bir balon patlatır herkes onun peşine koşar ama sonuç hep hüsran olmuştur bunu zaman gösterecek sabretmek lazım
ticaret üretici ve tüketici dengesi üzerine değilde sadece üreticinin kazanması üzerine kurulursa (ben satış yapayım çeşit ismine doğru olup olmadığı önemli değil diye düşünürse) ve bu tüketicinin sonuçları 5-10 arasında ortaya çıkarsa sizin anlattığınız olay gerçekleşmiş olur.