View Single Post
Eski 25-06-2013, 08:23   #407
Cemal61
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-04-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ncp1963 Mesajı Göster
demek şebin chandlerin iki katı verim veriyor??? şebin bahçesi kuranların hepsi köşe oldu o zaman

chandler 20 kg verse şebin 40 kg vay vay vayyyy 1400X40=56.000 Kg
56.000X5 usd=280.000 usd pöfffffffffff 280.000X1,94=543.200 TL vay anaaaammmm vay köşe olacağım desene hiç durmadan yarın şebin aşılatmaya başlıyorum ağaçlarıma

yahu kardeşim sen ne içiyorsan söyle bende içeyimde aynı kafayı yaşayalım yoksa ben senle aynı kafayı asla yaşayamam.

fidansatıcılarının analiz tablosuna benzedi valla. aman kimse sakın bu rakamların gerçek falan olduğunu düşünüp ceviz işine girmek için atlamasın yok böyle bir verim falan

sevgili cemal61 bak bir kezdaha söylüyorum çevremde şebin ve bilecik v.s kurulu çok bahçe var bunların bir çoğu fidanı senin çalıştığın kurumdan almışlar yıllar önce senin dediğin verimi 40 kg değilde 4 kg olarak anca alıyor insanlar.

sen nerede görüyorsan şu ağaçların daha detaylı bilgilerini (yaş cins v.s) ve resimlerini, varsa imkanın videosunu yüklede gerçekten görelim. neymiş bu şebin bizi şimdiye kadar kandıran kim?
çok özür dilerim sen ancak kendinle alay edersin bu site bilgi alış veriş sitesi alay etme sitesi değil ben Allahın helal ettiği dışında bir şey içmedim şu ana kadar, içmeyide düşünmüyorum. benim çalıştığım kurum devletin kurumu, ancak fidanların üreticiliğini yapan firma, ismine doğru çeşitler mi üretti yoksa önüne gelen her ağaçtan aşı alıp çöğürleri öylemi aşıladı ve satışa sundu. bunu iyi araştırmak gerekir bence yerli çeşitlerimizi eleştirmeden anlatabildim mi

Cemal61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön