Toplantımız tek kelime ile harika geçti. Sevgili Üzüm ve 26- Nurşen toplantıdan sonra da bizlerle beraber müzeleri dolaştılar, bizleri yalnız bırakmadılar.
Ya sevgili kadir_26 ya ne demeli...gösterdiği yakınlık, misafirperverlik, ikramı karşısında resmen ezildik. Beraberce yediğimiz akşam yemeği de harikaydı.
Sevgili kadir_26, hem eşim hem de kendi adıma size ve eşinize binlerce kez teşekkür ederiz.
Eskişehir'li dostlar toplantı mekânımızı çok güzel seçmişler. Sıcak bir günde hiç sıkılmadan-bunalmadan göl kenarında yeşillikler içinde, güle oynaya, kırk yıllık tanışıklar gibi toplandık.
Toplantı açılışını kadir_26 yaptı, daha sonra ben de katılanlara yönetim adına teşekkür ettim. agaclar.net'li olmanın ne güzel, gurur verici olduğunu bir kez daha hissettim.
Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve kadir_26 da hepimiz için ayrı ayrı hediye poşetleri hazırlamışlar, paketler içinde neler neler vardı bir bilseniz....
Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı sayın Aylin Şener Hanım da toplantımıza katıldılar, kendilerine tekrar teşekkür ederim.
Toplantıda dağıtılan bitkilerin paylaşım anındaki heyecan, kura çekişi, ben dahil diğer talihlilerin sevincini seyretmek çok hoştu. Ganimetlerini alanlar, diğer arkadaşların da poşetlerinde neler var diye merak etmekten geri kalmıyorlardı.
Paylaşımlar yapıldı, yemekler yenildi, bol bol sohbetler edildi.
agaclar.net pastamız ve Afyon'dan gelen kaymaklı ekmek kadayıfı da çok lezizdi.
(Sevgili Muda, eşim bundan sonraki toplantının Afyon'da yapılmasını önerdi....sanırım tatlı uğruna, eşinizin ellerine sağlık)
Bu güzel toplantı için emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sayın kadir_26, üzüm ve 26-Nurşen