Kahve molam uzun sürdü.

Perşembe gününden beri elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğü sorunu yaşıyoruz. Üçüncü kere aynı mesajı yazmaya kalkınca hem zaman kaybettim hemde biraz kısaldı.
Toplantıya ilk gelen forumu sessiz sedasız takip eden Sayın Aliye Yamancı ve arkadaşı oldu. Gülen gözleri, verdikleri pozitif enerjiyle benim gerginlik yüklü heyecanımın gerginlik kısmının koybolmasını sağladılar. Zannedersem Afrika menekşesi başlığında kendilerini artık göreceğiz.
Sayın mtgokduman 4 nesil bir arada toplantımıza katıldı. Oğulları şimdiden benim diktiğim soğanlı bitkilerin kat be kat fazlasını dikmiş. Genç nesildeki bu ilgi inanılmaz mutlu ediyor.
Bir gözümüz kapıda misafirlerimizi beklerken ellerinde poşetlerle kafeye giren anne oğul gözüme ilişti. Siz de demez misiniz Agaclar.Net üyesidir diye ve tahminim doğru çıktı. İçi kaktüs dolu olan torbalarla Sayın dogef toplantımıza katıldı. Agaclar.Net'de ki dostluklar sayesinde benimde kaktüs sayım arttı. Hediye kaktüsünüz için çok teşekkür ederim.
Sayın n–turan ve ailesi de Ankara'dan toplantımıza katıldılar. Umarım bir başka toplantıda daha uzun sohbet edebiliriz.
Sayın n-turan'ın getirdiği frenk üzümlerinden birisi Güler Hanım'a çıktı. Umarım fotoğraflanabilmiştir; Güler Hanım'ın sevinci görülmeğe değerdi. (Ben yazana kadar fotoğraf eklenmiş

)
Sayın Muda ve ailesiyle tanışmaktan son derece mutlu oldum, Zarif eşinin pişirdiği ve Sayın Muda'nın hazırlattığı kaymak ile sunulan ekmek kadayıfı damak çatlatan bir lezzetti. Bu toplantıda sizin sayenizde ikinci bir kaktüsüm daha oldu; teşekkür ederim.
Sevgili loveforlife'la Ankara toplantısında karşılaşmış ama konuşma fırsatımız olmamıştı. İyi ki Eskişehir'e geldi, ben de kendisini tanıdım.

Sedum için de teşekkür ederim.
Eskişehir'de ki üyelerden Sayın oz26, eşi ve dünyalar tatlısı oğulları Güneş, Sayın İsmet Kenar, Sayın mozen, Sayın hasanbars, Sayın ucurtma122 ve ailesi, Sayın Onur G. HİTİT ve Sayın bari ile tanıştım. Kimisiyle az, kimisiyle uzun sohbetlerimiz oldu. Hepsinden çok keyif aldım.
Sayın hasanbars saha çalışması yaptığını, uygun bir zamanında tıbbi ve aromatik bitgilerle ilgili davet edebileceğini söylemesi beni çok mutlu etti.
Toplantı sonrası ufak bir grupla Odunpazarı'na gittik. Odunpazarı evleri arasından Çağdaş Cam Sanatları Müzesine, Kent Belleği Müzesine, Kurşunlu Külliyesine uğradık.
Bir sonraki toplantıda görüşmek temennisi ile...