Toplantı hakkında yazacak o kadar çok şey var ki kelimelere nasıl dökeceğimi bilemiyorum.
Dün toplantı yerine giderken 'toplantı nasıl geçecek', 'kaynaşabilecek miyiz' gibi düşüncelerle, soruylarla kafam doluydu.
Toplantı sonunda ise değerli, güzel insanları tanıdığım için çok mutluydum.
Başta Sayın kadir_26 olmak üzere zarif eşine ve Sayın 26-Nurşen'e toplantıya katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Toplantı mekanımız çok güzeldi. Manzaramızı yeşillikler içinde bir gölet, ördekler, sunalar, kuğular, su kayağı yapanlar, ufak yelkenliler süslüyordu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi set hazırlayıp Sayın kadir_26 ve Sayın 26-Nurşen aracılığıyla toplantımıza gönderdiler. Henüz incelemeye, izlemeye vaktim olmadı ama Belediyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Büyükşehir Belediyesi'nden Aylin Hanım toplantımıza katıldı. Bu toplantı için önerdiği fidanlık gezisini zaman sorunundan dolayı yapamadık ama ileri bir tarihte gerçekleştirmeyi istiyoruz. Kendisine Sayın n_turan'ın getirdiği hediyeler takdim edildi.
Toplantı detaylarına daha sonra devam edeceğim.
Şimdi Sayın kadir_26'nın toplantı hatırası olarak hediye ettiği Agaclar.Net kahve fincanından kahve içmek için ara veriyorum.