Konu: Lisianthus
View Single Post
Eski 23-06-2013, 01:19   #1241
kana06
Ağaç Dostu

kana06's Avatar

Giriş Tarihi: 24-04-2007
Selamlar, bendeki lisianthuslarda paylaşılan fotoğraftakilerle hemen hemen aynı boydalar, gübreler uygulamadan yaklaşık iki hafta sonra etkisini gösterdi sanki, ancak yeni yerlerine ve yeni iklime adapte oldular, en geç iki haftaya kadar açacaklarını tahmin ediyorum, 1-2 tanesinde uç alacağım, onu da uygulamış ve görmüş olmak istiyorum...Bu arada Gazi Üniversitesinin mezuniyet töreninde mezunların ellerinde demet demet mor ve beyaz lisianthuslar vardı, aklıma geldi belki de bizimkilerin kardeşleridir , aynı yerden gelmiş olabilirler diye düşündüm, arkadaşıma 'bak abi ben bunlardan da yetiştiriyorum, lisianthus bunlar,of of renge bak yahu dedim , arkadaş şaşkın halde tebessüm etti : ?!! gibi ...sonra içimden güldüm tabi, herkesin bizim duyduğumuz heyecanı anlamasını bekliyoruz , ama o buraya mahsus bir durum... Açtıkları zaman fotoğraflarını paylaşacağım...Peter's professional diğer çiçeklerde de gözle görülür coşku yarattı, birçok meraklının benimle aynı duyguları paylaştığını düşünerek öneride bulunmak istiyorum, eğer mümkünse belirleyeceğiniz bir ölçü ile paketcikler oluştursanız da o gübrenin satışını da yapsanız , ya da o işle uğraşmak sizin için yorucu olacaksa ( 'satıcı değilim kullanıcıyım' diyecekseniz yine buradan arkadaşlarla anlaşıp toplu şekilde satın alıp aramızda bölüşsek ??? ( Bu öneriyi onaylayanlar lütfen mesajları ile fikir paylaşsınlar )

kana06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön