View Single Post
Eski 20-06-2013, 22:38   #2799
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
2827 nolu mesajdaki 2. fotoğraftaki bitkiyi yerelmasına benzettim. Amcamgilde yerelması var bitkiniz çok benziyor.

3. fotoğraftaki ise şebboy. Ben de takastan gelen tohumları büyütüyorum tıpkısının aynısı.
Yer elması dikmemiştim.

Ben de şebboya benzetmiştim fakat yapraklar çok büyük ve geniş. Bekleyip göreceğiz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi edelvays58 Mesajı Göster
Şebboy mu diye tereddüt ettiğiniz çiçek, h_doğan'ın dediği gibi, kesinlikle şebboy. Bende çok var ve sanki hepsinin yaprakları farklı:-) .
Horoz ibikleri de çok güzel. Ben ilk defa görüyorum.
Güzel görüntüler için teşekkürler
Ben teşekkür ederim, sevgili edelvays58.

Şebboy diyen iki kişi oldunuz, ben de öyle düşünüyordum fakat ezan çiçeği olabilme ihtimali de var, sanırım. Biraz da ezan çiçeği olmasını istiyorum galiba.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sonkez Mesajı Göster
Evet kohleria çok güzel bir çicek...Tohumdanmı yoksa çeliktenmi çoğalıyorlar...Ayrıca bahçenize özenerek bakıyorum..Bol çicek,bol meyveli günler...
Sevgili sonkez, kohleria bildiğim kadarı ile çelikten yetişiyor. Teşekkürler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili SDurul, lütfen böyle söylemeyin, çok üzüldüm böyle düşündüğünüz için, bizleri o güzel çiçeklerinizden, bahçenizden mahrum bırakmayın.
Kohleria da çok güzelmiş, güle güle büyütün.
Sevgiler...

Devam ediyorum, sevgili aheste. Zaman zaman öyle düşünsem de paylaşmaktan geri durmuyorum. Biraz sonra ekleyeceğim bir kaç fotoğrafım var yine. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön