Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı
Gülsen hanım hoş geldiniz, çiçeklerinizden uzun zamandır ayrı kalmıştınız ama yine muhteşem görünüyorlar. Echveriam çiçeğinden geçen gün eşim aldı iyi ki almış gerçekten çok güzel bir çiçek, biraz araştırdım farklı renklerinin de olduğunu gördüm. Orkideler birer harika, ellerinize sağlık. Umarım eşiniz iyileşmiştir, tekrar geçmiş olsun. Saygılarımla....
|
Yaylacı abim balkonumu ziyaretiniz beni çok mutlu etti, güzel görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..Echveria türlerini çok seviyorum çünkü hepsi ayrı güzellikte çiçek sunuyorlar bize..Orkidelerimide çok seviyorum baya tür oluşturdumşuanda 12 Phalanopsis,4 cattleya,4Dendrobium,1 Camprea,2 Miltonia,4 de minyatür orkidelerim var arasında vanda orkide dem var şimdilik iyi gidiyorum umarım dahada iyi olucak..Phalanopsislerde 2 yavru oluştu Miltoniada tohum kapsülü oluştu şimdi bunları O.D.T.Ü de bir hocayla irtibat halindeyiz ona göndericem tohumları inşallah bize labaratuar ortamında üretip göndericek

Eşim daha iyi inşallah dahada iyi olucak,geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim abicim