View Single Post
Eski 18-06-2013, 15:15   #1073
AizoaceaeFAN
Ağaç Dostu

AizoaceaeFAN's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yener.T Mesajı Göster
Sayın AizoaceaeFAN bu sayfaları gezmek ,fotoğrafları incelemek inanırmısınız bana en güzel bir filim seyretmekten daha hoş görünmekte,her gezdiğimde daha bir zevk almaktayım.En son fotoğraflar ise harika,ellerinize gönlünüze sağlık.Bu arada 1073
mesajdaki son fotoğrafta gözüken etobur bitki VFT.beni hayrette bıraktı.Bu etobur bitkilerin
bakımı meşakkatli bir iş.Bunlarıda beraber yürütmeniz taktire şayandır.Selamlar.
Sayın Yener T. teşekkür ediyorum bu güzel sözleriniz için. Asıl hobim kaktüs ve sukulentler ama etoburları da bir yandal hobisi gibi düşünebilirsiniz. 5-6 çeşit etoburum var. Elimden geldiğince onları da çoğaltmaya ve bakmaya çalışıyorum. Çok şükür 3. yılı etoburlarımın ve Erzurum iklimine alıştılar artık. Sırada çok istediğim bir tür olan Cephalotus bulmak ve almak var.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yamadorian Mesajı Göster
Sayın AizoaceaeFAN , döndüğünüze çok sevendim,müthiş bir koleksiyon.Lithops konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce size ulaşmaya çalıştım ama uzun süredir yoktunuz.Umarım herşey yolundadır.
Sağolun sayın yamadorian teşekkür ederim, ama ara ara artık foruma girebiliyorum. İş yoğunluğum biraz arttı. Cevaplarımı geç verdiğim için özür dilerim ama forumdaki herkes sormak istediği konuları özelden mesaj atarak bana daha hızlı ulaşabilir.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
Ben kaktüs ve sukulentlere meraklı olmasam da sizin koleksiyonunuz olağanüstü ve de çok güzel. Elinize sağlık.
Çok teşekkürler sayın h_doğan.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi minti Mesajı Göster
çok güzeller!
Teşekkürler.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi murattyildizz Mesajı Göster
çok güzeller...ellerinize sağlık..
Teşekkürler.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi canannuman Mesajı Göster
Çok etkileyici şaka gibi sanki bezelye, mercimek dökülmüş toprağa. Ayrı bir güzellik bu lithopslar.
Çok güzeller MAAŞALLAH.
Teşekkürler eksik olmayın.

Düzenleyen AizoaceaeFAN : 18-06-2013 saat 15:16 Neden: ekleme
AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön