View Single Post
Eski 17-06-2013, 00:43   #363
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsu Mesajı Göster
Of of bu ne güzelliktir. Söyleyecek söz bulamıyorum. Kızlarımın annelerine dönüp dönüp baktım. Anneleri güzel olunca elbette kızlarda güzel olur. Bende böyle güzelliklerini görürüm. İnşallah. Ben bu güzellere prenses eteğide diyorum. Merakla bekleyeceğim. Bu seferde lilyumlarınız aklımı başımdan aldı. Bende sarı, turuncu ve beyaz var ama çok boylular. Sizinkilerin boyu sanırım bodur. Benim bahçedeki turuncu renk olan 1,60 cm boya ulaştı. Üzerinde de tam 26 adet çiçek var. Tabii hepsi birden açmıyor. Hepsi birden açsa ne muhteşem olur. Kimbilir. Artık lilyumlardan takas ederiz. Ben fena alıştım.. Ellerine sağlık. Güzel günler dileğiyle. Sevgiler..
Teşekkür ederim sevgili gülsu,neden aklın başından gitsin arkadaşım bu yılki yavru lilyum yavrularından gönderirim dikersin bahçene,annelerini geçerler. Bende ki lilyumlar karışık,bodur,uzun ve geç açanlar saksıda ne kadar oluyorsa o kadar işte Sevgili Güler hanımın dev lilyumundan sonra senin devi de merak ettim,en kısa zamanda sayfandayım

Bu arada iyi cins çilek geçti elime,sürgünlerden sana da ayırabilirim.Bu sene içime sinmedi çilekler çok az ve sağlıksız meyve verdiler.(Sebebini bir türlü anlayamadım.)

Sevgiler...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön