Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Altaycevizi
Sayın forum üyeleri
Cevizden biraz anlayan insanların o resimlerdeki ceviz ağacının Kaman 1 olmadıgını anlar. Sayın Arif Göçmen'le telefonda irtibat kurulmuş ve kendisi gereğini yapacagını belirtmesi üzerine konu kapatılmıştır. Altay cevizin yüksek verimli yan dallarından dolayı göze hoş gelen bir görüntüsü vardır. Bu yüzden bazı fidancilar ilan verdiklerinde altay cevizin resimlerini kullanmayı tercih etmektedirler. Resimlerimiz noterden tasdikli ve onaylıdir.
Saygılarımızla
|
sayın altay cevizi
benim gibi bu işleri bilmeyenler veya ceviz çeşitlerini yeni tanımaya başlayanlar maalesef anlamıyor.
bende bu konuyu okumasam iki siteyide incelememiş olsam allah bilir ne kadar kişi yanlış yönlenecekti.
kısaca diyeyim ki ben ucuz kurtardım kargo işi yok olunca fidan alımı hazirana kalmıştı kısaca yırttık abicim yırttık
altay ceviz fidanını mutlaka dikeceğim yeri ayarlayamazsam 5 10 fidan alıp evin yanına dikeceğim.
sayın altay cevizi biraz daha detaylı araştırma yapın değişik rakımlarda bahçeler kurun tecrübelerinizi payalşıp ona göre çiftçiler bahçe kursun yıl kaybetmeye gerek yok.
herkese çok teşekkürler.
kiraz sezonu açıldı köydeyim yağmur var işçi yok kiraz bol bir hafta daha rahat yok bana.
herkese bereketli bir sezon dilerim.