Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02
Sevgili ermin;
Sitede yeni üye olduğunuzdan;site hakkında ve benim hakkımda ön yargılı olmanızı anlayışla karşılıyorum.Sonuçta Site üyeleri olarak bizlerde insanız. Bizlerinde işleri ve özel hayatları var. Çok istememize rağmen siteye çok sık zaman ayıramıyoruz. Bu mevsimde bağ bahçe işlerinin yoğun olduğu dönem. Sitemiz ve benim hakkımda hiç birşey bilmeden yorum yapıp vaktinizi boşa harcadığınızı söylemeniz açıkçası beni ilgilendirmiyor. Agaclar.net ailesine girmek bir ayrıcalıktır. İki mesaj yazıp tanımadığınız kişi veya kişilerden bir şey talep etmenin bir usulü vardır.
İyi günler
|
BAHTYAR02 kardeş ilk önce özür dileyerek başlayım ama tohum isterken size şu mesajla yaklaştım "(forumdaki herkese merhaba
bahtiyar02 iki senedir çalışmalarınızı takip ediyorum ve sizi tebrik ediyorum Ankara Akyurt da tarlam var burada denemek isterim eğer deşti tohumlarından tedarik edebilirsem yardımlarınızı bekliyorum.
hayırlı günler )" yani ben yazımdan anlaşıldığı üzere yeni üye değilim ama şifremi kaybettim yeni hesap açtım ve sizi tebrik ile sözüme başladım 2 senedir takip ettiğim için ben sizi kendime sanki kardeş gördüm o yüzden sizden bir şeyler isterken sanki kardeşimden ister gibi istedim ben sizi tanıyordum ama siz beni tanımıyordunuz doğru haklısınız tabi birde her işte bir hayır vardır derler aslında bunda da belki bir hayır vardır başka bir köy domatesi buldum yaklaşık 4000 fidan yetiştirip tarlaya 1 ay önce diktik ve şimdi beş vakit namazlarım da çiftçilere ayrıca dua ediyorum ve çiftçiliği öğreniyorum ve çok zor işmiş marketten domatesi vs. alıp yemek kolaymış oysa bunu hangi aşamalardan buraya geldiğini zorlukları bilmek ve onlara da manen ellerinize sağlık demek ve dua etmek bir insanlık olarak görüyorum tabiri caizse agopun kazı yememek gerekiyor çünkü bunları bilmeyen bir insan bismillah ve elhamdülillah demeyi de tam bilmez ben de çiftçinin kıymetini şimdi anlıyorum kolay iş değil, hakkını helal et başını ağrıttım, kızgın falan kesinlikle değilim her işte bir hayır vardır o zaman vakit daralmıştı onun için telaş ile söylenmiş sözleri gale alma hayırlı günler.