Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Sevgili loveforlife,buradaki sayfanı yeni fark ettim ve harika anlatımınla keyifle gezdim.Ağaçlar ailesiyle tanışmadan önce kaktüs ve sukulentler hakkında en ufak bilgim yoktu.Sahip olduğum ecveria benim için görüntüsü güzel olan bir süs bitkisiydi.Şimdi öğreniyorum okuyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Lütfen kırıcı sözlere itibar edip önemseme,bana da başlarda bir iki heves kırıcı mesajlar geldi evet gerçekten çok üzüyor insanı ama dediğin gibi bizler bitki severleriz,profesyonel değil.Çok mu konuştum ne...Kısacası bitkilerin ve hikayeleri çok güzel sayfanı takip etmeye devam edeceğim sevgiler...
|
Sevgili Berçin,
Bu sayfam, balkon sayfam kadar çok ziyaretçi çekmiyor nedense... Benim de tüm bitkilerde olduğu gibi kaktüste de hiçbir iddiam yok. Hele ki sukulentin ne olduğunu dahi bilmiyordum. Kaktüslerin çoğu çiçek açmaz zannederdim, meğer tam tersiymiş... Site gerçekten güzel bir kaynak. Ben de her geçen gün biraz daha çok bilgi ediniyorum. Bir de hızımı alamayıp yabancı kayaklara dadandım ki, sorma!
İddialı olmayı hiç sevmem, iddialı olanları da. Elimden gelenin en iyisini, en güzelini yapmaya çalışırız sadece. Tabii ki, beğenilmek her insan gibi benim de çok hoşuma gider. Eleştirilmek de isterim fakat yapıcı olması şartıyla...
Hiç çok konuşmadın bence Canım. Elbette konuşacağız, paylaşacağız. Güzellikler paylaştıkça çoğalır, sıkıntılar da azalır...
Her zaman beklerim...
Sevgi ve selam ile...