View Single Post
Eski 06-06-2013, 07:57   #4095
gülsu
Ağaç Dostu

gülsu's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2011
Günaydın;

Hocam bahçeniz her zamanki gibi muhteşem. Her şey yerli yerinde. Ne nereye nasıl yakışır, nasıl görünür çok güzel hesaplanmış. Sanki masal bahçesi gibi bir yerlerden kül kedisi ve yedi cüceler çıkacak diye düşünüyorum. Gerçekten bahçeniz ve yaptıklarınız bana çok şeyler öğretiyor. Siteye girdiğimde hemen hemen ilk girdiğim bahçe sizin bahçe. Bazen sessiz bazende sesli.

Gece mumu dediğiniz galiba ezan çiçeği. Benim bahçeye 3 yıl önce 1 kök dikmiştim. Şimdi bahçenin her yerine dağılmış durumda. Akşamları bazen bahçeye gelen misafirlerle onun açılışını izliyoruz. Herkes videoya çekip duruyor.

Sanırım pembe sultan küpesinden bende de var. Yapısı aynen benimkine benziyor. Üzerinde çok tomurcukları var. Umarım bu pembedendir. Çiçek tutkum gittikçe daha fazla olmaya başladı.

Şimdi de sizin bu lobelialara sarmış durumdayım. Bir tane büyük bir küpüm var. Onu yan yatırım içerisine lobelia dikmek istiyorum. Tohumdan kolay çimlenir mi? Bilmiyorum. Kolay bir çiçek midir? Karadenize uyum sağlar mı? Düşünüp duruyorum.

Yazacak çok şey var ama sizi daha fazla yormayayım. Bol çiçekli, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Saygılarımla..

gülsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön