View Single Post
Eski 05-06-2013, 23:49   #827
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sevgili YeniGine,bu gün tarla ve bahçelerini büyük bir keyifle gezdim.Kadife fideleri,kına fideleri,güller,zakkumlar,sırıkları çalanlar,kadifelerin içine dikilen domates çok güldürdü beni kestane ise bende kızamıyorum onlara, herşeyi ince ince izleyip tam yorum yazacağım telefonum çaldı;Annem,naçizane sizin kadar olmasa da apartman bahçesinde kendince birşeyler yapmaya çalışıyor.Apartman bahçesinde bulunan en az yirmi yıllık ağaçları(Ceviz,çınar,kiraz, incir,erik,vişne,çam,şeftali,kayısı, bordürleri saymıyorum) apartmana oto park yapmak için kestiler,bütçe yetersizliğinden dolayı otoparkı tamamlayamadılar.Apartman sakinleri de kendilerine göre küçük hobi bahçelerini yeniden canlandırmaya başladılar.Anneciğim de geçen sene çeşitli fidanlar dikmişti güzel gelişip boy gösterdiler,ama bugün aynı binada yaşayan komşusu tarafından sökülerek caddeye atılmış annemin kısacık yokluğunda,annemde diyabet ve tansiyon rahatsızlıkları var yüzü olmuş bembeyaz şekeri yükselmiş,tansiyonu yükselmiş...Şimdi ne yapalım sevgili YeniGine,kadının bahanesini duyunca irkilme''penceremin önünü kapatacak''sözü edilen bahçenin hemen dibinde on katlı bir site yükseliyor.Zor ve tatsız bir gündüi...

Bahçeniz ve mücadeleniz muhteşem,anneme de tanıttım sizi, yanlız değilsin annecim deyip teselli ettim...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön