View Single Post
Eski 05-06-2013, 21:00   #51
fatihs
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 20-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emine Akman Mesajı Göster
Sevgili fatihs, kıskandım bahçenizi Zevkle oturun, keyifle büyütün. Çimleriniz konusunda tecrübelerime dayanarak sunu söylemek isterim: biz de Hendek'ten rulo çim aldık, bakımı,sulaması,gübrelemesi....Çok itina göstersek de ne yaparsanız yapın çim asla o ilk güzelliğini koruyamıyor. Benim bahçe resimlerinde fark etmişsinizdir, aradaki yabancı otları, sararmaları....Ya deli dumrul gibi Allahın günü,saati bahçede dört döneceksiniz bahçede ya da görmezden gelip, arka fon olarak değerlendirip biç,sula devam edeceksiniz. Belki size bezginlik gibi gelecek ama beni bahçede Allah'ın günü ot yolarken görenler yine mi diyor. Bahçe yetmez kapının önündeki 20 metrelik kaldırımdaki, bahçeme de hiç rahat vermeyen ayrık otlarını temizleyebilmek için kaldırım taşlarını bile tek tek söküp,otları temizleyip yeniden yerleştirdiğimi bilirim. Nafile...Kaldı ki sizin çimleriniz resimden hiç de fena görünmüyorlar.

Bir de çeşme papatyalarınız var. Onlar zamanla büyüyüp dev bir şimşir gibi olacaklar, soguga dayanıklılar ama üzerlerine kar yağmasına asla, gerçi siz kar yağmyor demişşinz ama ben yine de söylemek istedim, kar yagnca üzerine bir musamba ortun, vaktı zamanında benım herkesi hayran bırakan ceşme papatyalarımı soguktan degıl kardan kaybettım
Çok teşekkür ederim Emine Hanım , sizden de birkaç şey öğrenmiş oldum. Bu vesile ile şahsınızla beraber sayfamı ziyaret eden tüm üyelere tekrar teşekkür etmek istiyorum.Hepinizden çok şey öğrenmiş oldum.

fatihs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön