Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili akçabardak; nihayet geldiniz şükür, hoşgeldiniz.
Ortancalarınız renkleri ayrı çiçekleri ayrı bir güzel maşallah.  İnşallah darısı benim ortancanın başına diyeyim. (Garibim.)
Zakkumlarınız, amarallis çok güzel, latinler de geliyorlar maşallah ellerinize sağlık. Ve Ezan çiçekleri... Komşumun bahçesinde ne zamandır görüyorum ve çok güzeller diyorum bunu tanıyorum fakat adı neydi (Bana vermemiş kendi bahçesine dikmiş ama gelip benim tarlalarımdan beğendiğini alır götürür) Yani şimdi Ezan çiçekleri her Ezan vakti mi açılıyorlar?
|
Sevgili YeniGine, Hoşbulduk, çok teşekkür ederim.
Benim yokluğumda bahçem epey renklenmiş ama susuzluktan kayıplarım da olmuş, Peygamber çiçeklerim, kırmızı beyaz bodur dahliam bir de Trabzon hurmam, üzüldüm tabi ama geri dönüşü yok sağlık olsun deyip unutacağız.
Gelir gelmez arkadaşlarımın bahçelerine şöyle bir göz attım, çok değişiklikler olmuş. Sizin bahçeniz de çok güzelleşmiş ellerinize sağlık. Ortancanız da çiçeklenmiş, size tavsiyem sakın bu sene ortancanızın dallarını budamayın, bu seneki dalları seneye hepsi birden çiçek açacak, ama budarsanız açmaz.
Ben bu tür hatayı bilmeden defalarca yaptım, sonunda dilinden anlamaya başladım ve artık ortancalarım çiçek açmaya başladılar.
Sevgiyle kalın, bol bitkilerle kalın.