View Single Post
Eski 03-06-2013, 10:52   #280
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili loveforlife;
Dün akşam İstanbul'a geldim. Kısa bir süreliğinede olsa, işten güçten kurtuldum. Sizlerin sayfalarınızın bazılarına girme şansı yakaladım. 'Bazı arkadaşlarımızınkine' diyorum. Çünkü o kadar çok balkon, teras, ev ve bahçe sayfası var ki! İstemesemde, birilerinin gücenmesi kaçınılmaz. Çünkü ben yetişemiyorum.

İşte bunca sayfa arasında, birçoğunuı ekarte edebilecek bir sayfa oluşturmuşsun be kardeşim. Bravo valla.
İnsan okumaya bi başlamasın! Anlatımın akıcılığı, fotoğraflardaki seçicilik, mekanların renkliliği ve çeşitliliği, bitkilerdeki özgünlük, doğadan ve yakın çevredeki kişi ve canlılardan görüntüler....Hepsi birleşince, ilgiyi hemen çekiveriyor. Güzel yeğeniniz ve çiftlikteki köpeklere bayıldım.

Güler Hanım'ında vurguladığı gibi, kısa zamanda o kadar sevilmişsiniz ki, birçok arkadaşım onlarca kez gelmişler. Onların ismini gördükçe, sayfanızı ihmal ettiğim için ben utandım.

Bundan sonra arayı bu kadar açmamaya özeneceğim.
Selam ve sevgilerimle.
Değerli Ağabeyim,

Böylesine güzel sözlerle onurlandırıyorsunuz beni. Siz öyle zengin yürekli bir insansınız ki; imkanınız olsa bütün sayfaları dolaşıp, herkesin gönlünü almak isteyeceğinize eminim. Ama hele ki yazın bahçedeki işlerin yoğunluğunda vakit ayırmak elbette güçleşiyor.

Ben de sitemizi ve sitedeki pek çok insanı çok seviyor ve sayıyorum. Herkes, buyursun gelsin. Paylaşmak, paylaşılanların değerini arttırır bence. İşte bu nedenle en yakın arkadaşlarıma anlatıyormuşçasına aktarmaya çalışıyorum paylaşmak istediklerimi.

Her daim güzel olan her şeyi paylaşmak adına hem sizi, hem de tüm dostları sayfamda görmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyarım...

Sevgi ve selam ile...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön