View Single Post
Eski 31-05-2013, 19:55   #7
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Ya valla altıncı his filan değil. Sen o ilk mesajında nar demiştin sadece, ben de normal tükettiğimiz nar diye düşündüm, o içindeki tanelerdeki sert beyaz çekirdekten mi yetiştirdin diye merak etmiştim Yani işte üzüm üzüme baka baka kararır derler, sen de Dağçiçeği ve Tömürcek gibi esrarengiz bir üslup benimseyince tekrar sormuş oldum. Ve de bu vesileyle her ikisinden de mevcut olduğunu itiraf ettirmiş olduk) Sayfa açmanız şart oldu gayri hanımefendü Süs narınızın boyunu posunu görmek isteriz hem sayfasında hem de kendi saydanda.

Benim yıldız çadırı da - hiç şaşırmayacaksınız ama - böyle bir hastalık mı ne birşeyler var, tarif edemediğim bir sararma - renk değiştirme gibi bir şey var yapraklarında ki yaprakları çok ince olduğu için insan anlayamıyor da ne olduğunu. Yani yüksek ihitmal ben de çiçek miçek göremeyeceğim gibi. Belki sana gelen tohum daha önceden ring usulü filan el değiştirmişse tazeliğini yitirmiş olabilir, bir ihtimal. Veya kimbilir hibrittir belki, suyunun suyu gibi olduysa.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön