View Single Post
Eski 31-05-2013, 13:01   #1091
imbat rüzgarı
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-05-2013
Herkese merhabalar. Ağaçlar.net'e yeni üye oldum. Aslında uzun zamandır forumda dolaşıyor ve bilgi ediniyordum, ama daha fazla beklemeden bir an önce üye olmak istedim. Forumda yararlı birçok bilgi var, özellikle doğayla ilgilenenler için çok faydalı bir forum. Ayrıca forumum ciddi ve dil kurallarına da saygılı olması çok hoş. Forumdaki birçok üye de bu ciddiyet içinde sıcak bir iletişim kurmayı başarmış. Umarım ben de bu sıcak dialoglardaki yerimi en kısa sürede alırım. Bu vesileyle ilk mesajımı ortancalar başlığında vermek istedim. Ortancaları çok seviyorum, renkleri, şekilleri ve görüntüleriyle muhteşem bitkiler. Benim de birçok ortancam var. Bazılarını bahçemde bazılarını da saksıda yetiştiriyorum. Bahçemdeki ortancalar yarı gölge olmasına rağmen çiçek açtılar ve renklendiler. Ancak saksıda yetiştirdiğim ortancalarım yavaş gelişiyor. Tomurcukları renklenmeye henüz başladılar ve çok yavaş renkleniyorlar. Bunun nedeni ne olabilir? Az güneş almalarından mı kaynaklanıyor acaba? Ayrıca çiçeklerinin daha uzun süre canlı kalmalarını sağlamak için neler yapılabilinir? Herkese yeşili ve çiçeği bol günler dilerim

imbat rüzgarı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön