View Single Post
Eski 30-05-2013, 09:33   #2
aras09
Ağaç Dostu
 
aras09's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-06-2012
Şehir: Hatay
Mesajlar: 116
Balkonumdaki saksılarda yetiştirmeye çalıştığım biber, domates, maydanoz, roka için ev yapımı gübre hazırlamaya çalışıyorum.

Aspirin, çay, kalsiyum sandoz tableti, haşlanmış yumurta kabukları, yağsız süt, haşlanmış fasulyenin suyu... şeklinde tavsiyeler görüyorum sağda solda. Ustalar ne derler acaba? Bir de bunların miktarları da önemlidir tabii, onu nasıl ayarlamak lazım? Saksı başına bir yumurta mı mesala? Ayrıca yarım yağlı paket süt olmaz mı, yağsızını nerden bulabilirim ki?

aras09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön