View Single Post
Eski 30-05-2013, 00:12   #800
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Orhan Bey, hoşgelmişsiniz çok teşekkür ediyorum, çok şükür emeklerin karşılığını almak gerçekten güzel bir duygu. Evet nemesia yı başardım fakat halleri pek de hoşuma gitmiyor çok cılız ve upuzun bir dal üzerinde çiçeği, devrili devrili veriyor. Onlar devrildikçe ben de suluyorum inşallah köklerini çürütmem. Evet biliyorum siz de çok çalışıyorsunuz bahçenizden belli. Size de kolaylıklar diliyorum, sağolun.

Sayın hdoğan hoşgelmişsiniz, yok bodur değiller hâlâ mı seyreltmem gerekiyor valla seyrelte seyrelte çiçek kalmayacak. Biliyorsunuz gülleri budamaya da korkuyor idim şimdi de bunları seyreltmeye korkuyorum. Sağolun.

Sevgili gilan'cık merhaba hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin; teşekkür ediyorum. O gül evet ben de hayret ettim; fakat gelişmesi pek de hoşuma gitmedi açıkçası çünkü bir gün tomurcuk ikinci gün çiçek, üçüncü gün dökülen gül yaprakları. Ve sonrasında henüz gonca da yok üzerinde. Gelip gidip bakıyorum ona, bekliyorum bakalım ne olacak. Beğenilerin sevindirdi beni, sağolasın.

Sevgili CAN Adalet Hanım çok teşekkür ediyorum sağolun. Ben karaböcekten oldum olası çok tiksinir ve ürperirim. Bugün inanın garajın içinde bir saksım var içine devamlı bulduğum taşları dolduruyorum ki saksı toprak altlarına koyayım diye. Bugün taş alayım derken taşlarla birlikte karaböceği de almışım. Amanın halimi görmenizi isterdim tepine tepine garajdan çıktım. Dedim ay bu bitki, çiçek aşkı beni öldürecek. Yani bu sevda gerçekten nelere kadir. Çok şükür kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sağoluun.

Sevgili Fagus çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet ortak alanla uğraş inan çok zor hiçbir yer sana ait değil fakat sen yetiştirmeye, uğraşmaya çalışıyorsun zor. Mesela benim kendime ait bir hortumum yok, otlar almış başını gidiyor biçemiyorsun, gecenin saat 03.00'ünde fıskiyeler açılıyor bütün güller mantar, çocuklar geliyor koparıyor, bir alana kadife tohumu attım fidelenmişler gelmiş birisi içlerine dikmiş domates fidesi, bir saksıya maviş fidesi dikmiş idim gelmiş birisi fideyi çıkartmış koymuş bir kenara saksıyı toprağıyla almış götürmüş vs. vs. zorlukları çok. Ama olsun sonuçta ben sinirlensem de, üzülsem de seviyorum bitkilerle, toprakla uğraşmayı. Sağolasın...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön