View Single Post
Eski 29-05-2013, 10:05   #8
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Adil...Kırk yıllık Ebegümeci bile elinizde bir başka olmuş...Gerçekten şaşırdım..Harika bir bahçe çiçeğine dönüşmüş..Güllerinize hayran oldum...Enginarlara maşallaahh...Bizimkilerde olur inşallah ...Diyorum..))

Geçen bahar dikildikleri halde, hala bir meyve göremedim enginarlarda...Ne yapalım zorla güzellik olmuyor demek ki..)) Kır çiçekleri ve meyvelerinin çekimleri çok güzeldi...hatta yılan bile...)

O ekşi orman eriklerini toplayıp, kaynatıp tuzlayarak ekşi sos yapabilirsiniz ...Çok da güzel olur bence...Ben o erikleri dondurucuya atarak saklarım..Ve daha çok bamya yemeğinde ve dolmalarda kullanırım...

Kameriyeniz gittikçe güzelleşiyor...Melek borularınız ve ebegümeci çok hoş kontrast yaratmış...Ellerinize sağlık....Selam ve sevgiler ailecek...
Sevgili Berrin abla,
Ebegümeci ni hanım çiçeklerini beğenerek bir komşunun bahçesinden almıştı.Gelişmesi çok güzel çiçekleri kudurmuş gibi.
Güller ve enginar iklim ve toprak farkından olsa gerek.
Aynı güzelikleri yaşamanız dileğimle.
Kır çiçeklerinide paylaşmak istedim.Farklılık olsun.
Yılan konusunda fobi nizden kurtulmuş gibisiniz buna sevindim.
Dünyada yaşayan tüm canlılar Yaşamın birer parçalarıdır.
On parmağında on marifet olan Berrin ablam Her şeyi değerlendirmesini çok iyi bilir.İsraf konusunda çok duyarlısınız.Herkes sizin gibi olsa keşke.
Kameriye alanı tam istediğim gibi olmasada .
Seçkin ve uzun ömürlü çok yıllık çiçeklerle yeni düzenlemeler ,buna bağlı olarak çevre düzenlemesi.Sade ve hoş bir görüntü oluşturmak.Çubuk demirlerden kemer yapıp üzerine gül vermek.Kameriyenin üzerini profille örerek sarmaşık çiçeklerle kapanmasını ve şemsiye olayını ortadan kaldırmak istiyorum.
Allah hepimizi sağlık sıhhatten ayırmasın inşallah.Bu güzel fırsatları görmek nasip olur.
Trabzon dan size, tüm ailenize sevdiklerinize saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön