View Single Post
Eski 29-05-2013, 00:48   #301
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Hmm, o konu mu? Tamam, evet kırmasın hevesimi Geçen sene şeker begonya vardı her yerde, ben tenezzül etmemiştim Bu sene hayatıma renk katmak amacıyla, federallere rağmen "sefer" diyorum. Ben de bir hızlı koşarım, bir hızlı koşarım zaten sormayın. Yani Hakkı kadar hızlıyımdır

Hakikaten, senin Hakkı'nın akıbeti ne oldu? O kadar hırka ördün filan Yavrulayıp ailece gelebilirler demiştin. Hakkı geri dön, Dağçiçeği 2 file patatesle seni bekliyor

Ev yapımı ilaçlar veya ona benzer bir sayfada birisi bir şey önermiş: ezilmiş sarımsağı o bitkinin toprağına - toprağın üstüne koyun demiş. Zannedersem bunu yapmanın bitkiye bir zararı olmaz, sarımsağın kokusu bir nebze de olsa fayda edebilir. Bitler seni üzmüştü ya, bir de bunu dene bakalım. Ben dün o kekikli fısfısı yaptım ama sıvı sabun yerine bulaşık deterjanı koyunca kokusu güzel oldu, kekiği bastırdı, bir işe yaramamış olabilir. Ayrıca yaparken fısfısın tepesi çıktığı için, bir elimle tutup bir elimle basmaya çalışırken tırnağım kırmayı başardım, üstelik uzun tırnak değil, kısa.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön