View Single Post
Eski 28-05-2013, 23:03   #244
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülbahçe Mesajı Göster
Bir şekilde tekrar karşınıza çıkmasına çok sevindim, sizin adınıza mutlu oldum. Bu sene her yerde çamur yağmuru var sanırım. Burada da kaç kez oldu
Sevgili Gülbahçe,

Bu çamur yağmurları aslında bizim doğaya ettiklerimizin bir dönüşü O her şeye rağmen bereketini esirgemiyor yine de... Lakin bu vurdumduymazlık sürer giderse ne olur doğanın ve dolayısıyla tüm canlıların hali, bilemiyorum.

Alıntı:
Bunlar nasıl güzelliktir böyle! Doğanın renklerine, bize sunduklarına hayran kalmamak mümkün değil.
Dediğim gibi doğa her şeye rağmen güzelliklerini sunuyor bize. Hergün yok olan onca ağacı, çiçeği, endemik bitki örtülerini ve hayvanları düşünüyorum da, gelecek endişelendiriyor beni...

Alıntı:
Leylak kokusuna ben de bayılıyorum ama bu sene zamanını kaçırdım Seneye ben de alayım bari. Balkonda yetişip yetişmeyeceğinden şüpheliydim ama sizde görünce rahatladım.
Denemekten zarar gelmez bence de... Elimizden geldiğince yetmeye çalışıyoruz bitkilerimize...

Alıntı:
babannemin bahçesinde kocaman bir dut ağacı vardı, benim yaşımdan büyük. Bir kaç sene önce kesildi, evin temellerine zarar vermeye başlamış artık Çocukluğum geçti onun dalları arasında, şimdi bir dut ağacı görünce o kadar üzülüyorum ki. O kesildiğinden beri hiç dut da yemedim. Sizin güzel dutlarınızı görünce yine aklıma geldi, paylaşmak istedim.
Benim babaannemin de bitki sevgim üzerindeki etkisi çok büyüktür. Yolunuz Bursa'ya düşerse misafir etmekten memnuniyet duyarım. Dutlar bitmeden yetişin...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön