Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Sevgili jeozuu;
Ağzımı sulandırdın valla! 
O ne güzel kirazlar öyle. İki ağaç kirazım var. Kocaman oldular. 5 senedir, bir tek geçen sene bir tabak meyvesini yiyebildik. Bu sene üzerlerine ilaç için bile yok.  Hoş diğer meyvelerde öyle ya. Kayısı nohut kadarken hep döküldü. Erik, Şeftali ve nektarin iyi durumdalar.
Afiiyetle yiyin.
Serana bayıldım arkadaş. Basit malzemelerle, pratik çözüm. Helel olsun! 
Yaseminin hemde pervane yasemini. bol çiçekleniyor ve yoğun kokulu. Hele birkaç sene geçsin gör onu sen. 
Domatesleri bende yakında diktim. Ama domateste ''Tokat Domatesi'' nin yanına gelemez bizimkiler. Afiyetle yiyin.
Selam ve sevgiler.
|
Teşekkürler Orhan Bey,
Kirazlar harika görünüyorlar değil mi, tatları da bir o kadar harika. Ama sadece 10 civarında kiraz vardı ağaçta

O nedenle kiraz fotoğrafları yakın çekim

Sizin kirazdan pek de farkı yok yani. Olsun umudumuzu kesmeyelim, seneye olur inşallah.
Bizim kayısıda bir iki tane vardı, şimdi arıyorum arıyorum bulamıyorum meyveleri, o kadar çok yaprağı var ki ağacın. Bir tek erik, elma ve üzümlerde bol meyve var.
Serayı çok seviyorum, sabah uyanır uyanmaz ilk seraya gidiyorum. Kardeşim ve bir dostumuz Ercan amca, beraber, eldeki malzemelerle yaptılar benim için.
Domatesler olduğunda buyurun gelin Tokat yakın, Tokat kebabı da yaparız size kardeşimle. Bu arada ikimiz de İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Samsun'da okuduk o nedenle Samsun bizim için çok özel.
Sevgiler...